KOHINOOR VAN INDIA GRONINGEN

KOHINOOR VAN INDIA GRONINGEN Indiaas Specialiteiten Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kohinoor van India Groningen. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 10:11 Delicious and quick!!
3 jul 2022 om 21:35 De bezorging was snel en het eten warm, maar de beloofde amandelen en rozijnen heb ik in het gerecht niet terug kunnen vinden. Mèh.
1 jul 2022 om 7:55 Vond het niet lekker. De spinazie was uit een pot en vieze droge kaas. De rijst was prima. Ik heb het weggegooid. Ik heb wel eens veel beter gegeten bij de concurrent.
30 jun 2022 om 9:08 Super snel bezorgd en heerlijk gegeten!!
29 jun 2022 om 20:03 Food quality is not good. The nan bread was like chewing a rubber!, the food was tasteless, the curry had no salt at all, not even bland. Even the blandest food would have tasted better than this. The chef has no pride in making food taste good !
28 jun 2022 om 19:32 Super lekker! Super vriendelijke bezorger!!
28 jun 2022 om 7:36 Het eten was echt heerlijk (tikka massala kip en samosa). Heel smaakvol. Ik heb nog nooit zo goed Indiaas gegeten. Het naanbrood was qua smaak heerlijk, alleen was het heel droog. Vandaar dat ik 4 sterren geef, ipv 5. Het eten werd heel snel geleverd
27 jun 2022 om 20:32 Food was delicious, really good butter chicken and cheese naan
19 jun 2022 om 17:14 very tasty food! A bit long delivery time but I guess Friday evening is quite busy times.
16 jun 2022 om 16:51 यह बहुत स्वादिष्ट था
15 jun 2022 om 10:09 Tikka masala was very bland and the chicken was low quality with lots of fat and gristle. The naan breads are quite big but also a bit dry and tough. The Kashmiri was good, nice and sweet with a tomato base.
14 jun 2022 om 14:20 The food was quite poorly spiced and a bit tasteless, that was a pity.